Referenties

Jan Verheyden,
Verheyden cs advocaten BV

In de afgelopen 13½ jaar heb je je ontwikkeld tot een zeer zelfstandig werkende Officemanager, waarmee je aan de vragen, die zich op de markt voordoen, vanuit je bedrijf zult kunnen voldoen. Ik zal namens het kantoor in de toekomst nog graag een beroep op je doen. Ik dank je voor je inspanningen van de afgelopen jaren, wens je heel veel succes met je onderneming en zie uit naar de voortgang van onze samenwerking.

······················································

Annemiek Jentjens,
Administratiekantoor A. Jentjens

Wij hebben al bijna 14 jaar met elkaar gewerkt. Daarin heb ik jou leren kennen als een bescheiden en rustige medewerker, die zonder veel drukte wel heel veel werk verzet.
Ook heb je mij elke keer weer verbaasd met je organisatietalent. Zoals toen de kantoor-ruimtes opnieuw gestoffeerd moesten worden. Dankzij jouw planning en organisatie kon iedereen doorwerken en was het kantoor gewoon bereikbaar.
Ook de werkzaamheden op het secretariaat heb je met jouw inbreng geprofessionali-seerd, zoals het bijhouden van logboeken, agenda- en afsprakenbeheer via de compu-ter, het participeren in en verbeteren van overleg-structuren.
Ook de financiële administratie ga je niet uit de weg. Het maken van prijsberekeningen heb je al doende geleerd en nu helemaal onder de knie.
Je hebt het vermogen om nieuwe uitdagingen (werkzaamheden) in alle rust te beschou-wen en je eigen te maken, waardoor je veel zaken aan kunt en je raakt nooit in paniek.
Je hebt een efficiënte en kalme manier van werken en dat wordt door mij zeer gewaar-deerd.
Ik wens je veel succes met de opbouw van je eigen bedrijf.